Footballový boulevard - pátek 03.05.2024

Klíčový hráč Orlů má blízko k angažmá v Manchesteru, Bayern hodlá nabídnout za vycházející talent Arsenalu a kouč Barcelony Xavi vyslovil své letní přání. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pátek 03.05.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Manchester United se měl přiblížit k zisku Michaela Oliseho z Crystal Palace. (ESPN)

Naopak Rudí ďáblové budou naslouchat nabídkám na Marcuse Rashforda. Stačit by jim mělo něco okolo osmdesáti milionů liber. (The Sun)

K Masonu Greenwoodovi má poté nejblíže Juventus. Dvaadvacetiletý útočník tak v Getafe další sezonu zcela jistě nezůstane. (i Sport)


Zdroj: 
Getafe CF

Kouč Barcelony Xavi má zájem o Bernarda Silvu z Manchesteru City. O devětadvacetiletého Portugalce nicméně stojí také Bayern Mnichov. (Sport - in Spanish)

Chelsea zvažuje senzační nabídku za polského reprezentačního gólmana Wojciecha Szczesného, který aktuálně působí v Juventusu. (Tutto Juve)

Manchester City sonduje situaci ohledně Iana Maatsena, který je z Chelsea na úspěšném hostování v Borussii Dortmund. (TBR Football)

Brazilský útočník ve službách Arsenalu Gabriel Jesus odmítá opustit Emirates Stadium. Místo toho chce v Londýně bojovat o svou pozici. (The Sun)

Novým cílem vedení Bayernu Mnichov v rámci hledání kouče je Roberto De Zerbi z Brightonu. (Bild)

Leicester se připojil k několika klubům se zájmem o záložníka Coventry City Calluma O´Harea. (Football Insider)

Brighton, Fulham a West Ham sledují vývoj portugalského křídelníka Joty Silvy, jenž září v Guimaraesu. Výkupní klauzule je stanovena na pouhých 17 milionů liber. (Rudy Galetti)

Stoper Aston Villy Diego Carlos je hlavním přestupovým cílem pro AC Milán. (Teamtalk)

Kelechi Iheanacho by se mohl stěhovat z Leicesteru. O útočníka Nigérie stojí Aston Villa. (Football Insider)

Bayern Mnichov by rád nabídl Arsenalu značný finanční obnos za Chido Obiho-Martina, vycházející útočnou hvězdu. (The Daily Telegraph)

STRAKY HODLAJÍ ZABOJOVAT O DVA VOLNÉ HRÁČE. HOWE SE ALE OBÁVÁ O GUIMARESE